Multidisciplinair

Vanuit Dementiepunt Parkstad kunnen we u voorzien van alle benodigde dementiezorg. Ons multidisciplinair team is gespecialiseerd in dementie en kan uw voorzien van de best mogelijke zorg. Bij ons kunt u terecht voor behandeling en begeleiding vanuit paramedici (fysiotherapie, ergotherapie, logopedie en diëtetiek), zorg vanuit specialist Ouderengeneeskunde, verpleegkundig specialist of psycholoog.

Zorg aan huis

Indien reizen voor u belastend is of indien het vanuit de behandeling de voorkeur verdient kunnen we ook in u eigen thuissituatie voorzien van zorg. Echter is onze praktijk ParkstadCare in Heerlen-Centrum voorzien van een ruime oefenzaal en trainingsapparatuur waar voldoende mogelijkheden zijn voor therapie of andere vormen van behandeling.

Behoud van eigen regie

Bij onze zorg staat uw eigen regie en welzijn voorop. Onze zorgprofessionals werken samen met u om te benadrukken wat goed gaat en om uw kwaliteit van leven te verbeteren. We streven ernaar om uw wensen en behoeften centraal te stellen in al onze behandelingen en ondersteuning.Tevens is er ook aandacht voor het versterken van informele en sociale netwerken, waarin de mantelzorger vaak het belangrijke middelpunt vormt.